Francezii au actualizat cel mai compact model din gama sa - Renault Kwid

Deși a fost lansat cu trei ani în urmă și nu necesita un facelift, francezii au actualizat cel mai compact model din gama sa – Renault Kwid. Compacta este în continuare destinată strict pieței din India, unde are un preț de start de 266,700 rupii (francezii au specificat în comunicatul de presă că prețul a rămas neschimbat), echivalentul a 3,350 euro.
Actualizările sunt minore, de altfel. Kwid a beneficiat de mai multe dotări la interior, atunci când la exterior a fost retușată doar structura calandrului, care în dotările de top poate avea elemente cromate acum, însă celelalte elemente, inclusiv capacele jantelor de fier de 13 țoli au rămas neschimbate.
La interior pentru prima dată este disponibil un sistem de acționare electrică a geamului, însă doar pentru ușa șoferului. Pe tunelul central pentru prima dată și-a făcut apariția o priză de 12 V, pasagerii banchetei spate vor fi alintați de o cotieră centrală (în dotările maxime), iar lacătul centralizat poate fi acționat la distanță prin intermediul cheii. Sistemul multimedia Media NAV cu ecran de 7 inch pe consola centrală nu a fost modernizat, însă pentru prima dată Kwid poate fi echipat cu cameră de marșarier.
În premieră compacta va fi dotată cu centuri de siguranță cu sistem de pretensionare, însă airbag-ul șoferului rămâne a fi în continuare opțional, atunci când ABS-ul nu poate fi accesat nici contra cost, precum și un al doilea airbag pentru pasagerul din față.
Propulsoarele nu au fost supuse modificărilor – Kwid poate avea sub capotă benzinarele aspirate natural 0.8 Sce (54 CP și 72 Nm) și 1.0 Sce (68 CP și 91 Nm). Motoarele se cuplează standard la cutia manuală cu 5 trepte, iar opțional este disponibilă cutia robotizată Easy’R.
0
2,315
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!