Heico Sportiv prezintă primul program de tuning pentru Volvo V60
21 August 2018, 14:57
Heico Sportiv lansează primul său program de tuning pentru Volvo V60. Tunerii germani au adus modificări discrete la exteriorul break-ului suedez, dar nu au ezitat să-i ofere și un upgrade pentru substratul tehnic, ceea ce a dus la un surplus de putere pentru propulsoarele pe benzină și motorină.

Designul exterior al noului Volvo V60 nu a avut de suferit de pe urma modificărilor exagerate. Break-ul modificat este aproape identic
celor de serie, diferența fiind făcută la nivel de detalii. La posterior break-ul suedez a primit terminații noi duble, cromate, cu aplicarea siglelor "Heico Sportiv" pentru sistemul de evacuare.
Standard Volvo V60 cu pachetul de modificări de la tunerii germani va avea jante originale de 21 țoli, iar opțional
clienții vor putea opta pentru jante de dimensiuni mai mici – 19 și, respectiv, 20 inch. La interior break-urile
modificate se vor distinge prin rotilele de reglare a sistemului de climatizare de pe prizele de aer, executate din aluminiu.
Volvo V60 cu tuning de la Heico Sportiv va putea avea o suspensie cu o gardă la sol micșorată cu 30 mm grație arcurilor sport. Datorită modificărilor executate la nivel de soft pentru unitatea de control al propulsorului,
versiunea turbodiesel D4 a primit un surplus de 30 CP și 40 Nm, dezvoltând 220 CP și 480 Nm. Benzinarul turboaspirat de 2.0 litri T6 în urma modificărilor dezvoltă 340 CP și 470 Nm, cu un surplus de 30 CP și 70 Nm.
Ulterior germanii vor oferi pentru motorizările respective un nou intercooler și un filtru de aer sport, care în tandem vor oferi un nou surplus de 20-30 CP.
PiataAuto.mdDenis Godorozea
0
2,716
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!