Hennessey celebrează 10 mii automobile modificate cu un pachet de tuning special pentru Ford Mustang

Hennessey aniversează cele 10,000 automobile modificate timp de 27 ani de existență. Pentru a omagia succesul atins, atelierul american de tuning lansează un program de tuning special pentru coupe-urile Ford Mustang. În total au fost modificate 19 unități cu un aspect exterior ușor retușat și surplus de putere sub capotă.
Coupe-ul modificat poartă denumirea Heritage Edition Mustang. Tunerii au intervenit la exterior cu o serie de accesorii din fibră de carbon, printre care noul sistem de evacuare și un eleron pe capacul portbagajului din fibră de carbon, pe caroserie au fost aplicate inscripții cu denumirea companiei de tuning, iar toate exemplarele au caroserie vopsită în nuanța Race Red și au aplicate dungi decorative de culoare albă. Jantele de 20 inch sunt "încălțate" în anvelopele Michelin Pilot Sport Cup 2.
Propulsorul V8 de 5.0 litri de sub capota Heritage Edition Mustang a fost supus unor modificări majore, în urma cărora a ajuns să dezvolte 808 CP de la 7,200 rpm și 918 Nm cuplu maxim, atins la 4,500 rpm. Suspensia a fost modificată pentru a obține o gardă la sol micșorată și stabilitate maximă în viraje. Pentru a opri coupe-ul monstruos, tunerii l-au echipat cu sistem de frânare Brembo. Heritage Edition Mustang accelerează până la 100 km/h în 3.3 secunde și poate atinge viteza maximă de 322 km/h.
În total au fost produse 19 unități speciale aniversare, toate disponibile, cel puțin momentan, doar în SUA. Prețul pentru fiecare unitate constituie 89,950 dolari americani.
0
1,521
GALERIE FOTO (30 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!