Honda actualizează modelul Civic în versiunile sedan și coupe

Honda oferă actualizări discrete pentru sedanurile și coupe-urile Civic destinate pieței americane. Niponii nu au îndrăznit să aducă modificări majore la designul exterior al modelelor sale, iar asta pentru că compactele Civic înregistrează o cerere foarte bună în SUA, fiind situate pe locul 8 în clasamentul general pe piață.
Deși pare a fi neschimbată, partea frontală a primit elemente decorative noi pentru calandru, care și-au păstrat forma, dar sunt acum de o culoare neagră lucioasă, în schimbul elementelor cromate. Structura interioară a blocurilor optice față, inclusiv a celor LED, a fost modificată, iar bara de protecție a primit o incizie de aer orizontală la mijloc, de dimensiuni mai mari. Sedanul va beneficia, adițional, de elemente cromate pe bara de protecție spate. Niponii nu au ezitat să ofere pentru Civic și jante din aliaj cu design nou. La interior Civic primește un nou ecran tactil de 7 inch pentru sistemul multimedia, care a devenit compatibil cu sistemele Apple CarPlay și Android Auto.
Odată cu actualizarea, sedanul și coupe-ul Civic vor fi disponibile în dotarea "Sport", oferită anterior doar hatchback-urilor. Noua versiune nu include unitatea turboaspirată de 1.5 litri – aceasta va fi în continuare prevăzută doar hatch-ului. În schimb, noua versiune va aduce sedanului și coupe-ului un eleron la posterior și un difuzor imitat integrat în bara de protecție spate. Sub capota acestor versiuni se va situa benzinarul aspirat natural de 2.0 litri, cu 158 CP și 187 Nm la activ, cuplat standard la cutia manuală cu 6 trepte, sau opțional la un variator.
În urma actualizărilor, toate versiunile Civic vor include în dotările incipiente sistemul complex Honda Sensing, ce include un cruise-control adaptiv, sistem de frânare automatizată și de menținere a benzii de circulație.

Vânzările versiunilor actualizate Civic Sedan și Civic Coupe vor începe în SUA în următoarele luni. Niponii nu dezvăluie prețurile pentru modelele actualizate și nu oferă informații despre termenii apariției actualizărilor respective pe modelele destinate altor piețe.
0
1,762
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!