INP: în perioada 14 - 15 august curent inspectorii de patrulare au depistat peste 1,100 încălcări rutiere

După cum a anunțat mai devreme, în luna august curent Inspectoratul Național de Patrulare (INP) va desfășura operațiuni vaste pentru depistarea și documentarea șoferilor care circulă cu abateri de la Regulamentul Circulației Rutiere pe toate drumurile din țară. Chiar și fiind informați, șoferii din Moldova par să neglijeze legea în continuare, astfel încât în doar 24 ore inspectorii au documentat peste 1,100 încălcări rutiere.

Așadar, în perioada 14 – 15 august curent, inspectorii de patrulare au depistat peste o mie de încălcări. Tradițional, cea mai frecventă încălcare este depășirea limitei de viteză admisă, pentru care au fost documentați 811 șoferi. În aceeași perioadă forțele de ordine au depistat 8 persoane ce conduceau mijloace de transport în stare de ebrietate și alte 13 care circulau fără a deține un permis de conducere. În 24 ore au avut loc 6 accidente rutiere, soldate cu 8 persoane traumatizate.
În context, INP informează, că pe parcursul zilei de azi automobilele "capcană", dotate cu numere de înmatriculare civile și dispozitive de măsurare a vitezei, sunt dislocate pe traseele M5, R6, R15, R5, E58 și în municipiul Chișinău, pe șoseaua Hâncești, Calea Basarabiei, Ialoveni, N. Milescu Spătaru și bd. Mircea cel Bătrân.

Totodată, începând cu ziua de azi, 15 august, și până la 15 octombrie 2018, INP va desfășura operațiunea "Motociclistul". Scopul acesteia este de a spori nivelul de disciplină rutieră în rândul conducătorilor de motociclete. Pe parcursul a două luni, inspectorii vor intensifica acțiunile de prevenire a încălcărilor Regulamentului Circulației Rutiere comise de motocicliști.
0
1,769
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!