INP va desfășura operațiuni ample pentru depistarea încălcărilor în acest week-end

Inspectoratul Național de Patrulare (INP) anunță operațiuni ample pentru depistarea abaterilor de la regulamentul circulației rutiere în acest week-end. Forțele de ordine își vor intensifica activitatea, dublând numărul echipajelor de patrulare ce vor supraveghea siguranța în traficul rutier în aceste zile.

Măsurile de precauție au loc în contextul, în care de la începutul acestei săptămâni inspectorii de patrulare au depistat și documentat peste 4,000 șoferi ce au încălcat într-un mod sau altul regulamentul circulației rutiere. Din totalul încălcărilor, cele mai răspândite, într-un număr de circa 2,500, au fost depășirile limitelor de viteze admise. Totodată, timp de 4 zile 42 șoferi au fost depistați circulând în stare de ebrietate.
INP comunică, că timp de 4 zile au avut loc 30 accidente rutiere grave, în urma cărora o persoană și-a pierdut viața, iar alte 39 au primit diverse traumatisme.

Inspectorii de patrulare îndeamnă șoferii să circule cu prudență, să respecte limitele de viteză și să nu urce în stare de ebrietate la volan.
0
1,556
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!