Încălcările documentate de INP pe teritoriul țării în ultimele 24 ore

Pe parcursul ultimelor 24 ore inspectorii de patrulare au depistat și documentat aproximativ 600 încălcări a Regulamentului Circulației Rutiere pe teritoriul întregii țări. Peste jumătate din încălcările comise țin de depășirea limitei de viteză admise. În acest răstimp inspectorii de patrulare au depistat și documentat 25 șoferi circulând în stare de ebrietate și alți 8 care conduceau fără a deține un permis de conducere.

Timp de 24 ore în întreaga țară au avut loc 8 accidente rutiere grave, în urma cărora 11 persoane au primit diverse traumatisme.
Amintim, că pe parcursul lunii august INP a intensificat controalele pe drumurile din țară din cauza fluxului majorat de automobile. Totodată, forțele de ordine raportează despre numărul imens de încălcări ce se comit zilnic de șoferii din țara noastră, cea mai răspândită încălcare fiind depășirea limitei de viteză. Acum câteva zile INP a lansat pe drumurile publice automobile "capcană", echipate cu numere de înmatriculare civile și radare. Totodată, inspectorii au primit în dotare radare mobile pentru măsurarea vitezei.

Astăzi automobilele "capcană" vor fi dislocate pe traseele M5, R6, R1, șos. Muncești, șos. Hâncești, str. Calea Basarabiei, Mircea cel Bătrân, Nicolae Milescu Spătaru din Chișinău, și str. Nicolae Iorga și Decebal din Bălți.
0
1,893
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!