Industria auto va cunoaște un nou constructor: Bosch pregătește electromobile cu propria siglă

Industria auto mondială se va alege cu un nou constructor în viitorul apropiat – compania Bosch intenționează să se lanseze în segmentul electromobilelor, iar primul model electric propriu va fi un microbuz utilitar.
Conform comunicatului de presă emis de companie, viitoarea utilitară va putea transporta sarcini utile de la 2 la 7.5 tone, în dependență de versiune. Primul model Bosch a primit denumirea eCity Truck și se află în prezent la etapa de dezvoltare, iar compania nu se grăbește să ofere mai multe informații despre substratul tehnic, specificând doar, că viitorii clienți vor fi satisfăcuți de posibilitățile oferite de utilitara electrică.
În dependență de versiune, eCity Truck va dispune de o autonomie de până la 200 km în regim urban. Potrivit celor de la Bosch, o asemenea autonomie este mai mult decât suficientă pentru transportări de mărfuri în raza urbană, astfel încât, potrivit studiului realizat de germani, în prezent utilitarele de dimensiuni respective, angajate în transportarea urbană a mărfurilor, parcurg zilnic în mediu până la 80 km. Deci, eCity Truck va putea activa în mediu două zile fără a avea nevoie de încărcare.
Prezentarea oficială și, cel mai probabil, lansarea Bosch eCity Truck vor avea loc pe parcursul anului viitor.
0
1,554
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!