Infiniti prezintă primele imagini de teasing cu viitorul său monopost conceptual

Infiniti a publicat primele imagini de teasing cu noul său monopost conceptual, premiera căruia va avea loc mai târziu în acest an. La crearea prototipului au participat diviziile de design din Japonia, Marea Britanie și SUA din cadrul Infiniti, proiectul fiind coordonat de Karim Habib, fostul designer-șef BMW, care a venit de curând în echipa constructorului nipon.
Misiunea lui Karim Habib în noua postură de designer în cadrul companiei Infiniti este cea de a determina noul limbaj stilistic al tuturor modelelor viitoare a brandului nipon. Aceeași misiune o are și noul concept, de altfel – acesta va prezenta direcția de design a întregii game de modele electrificate, care vor fi lansate cu sigla Infiniti în viitor. Compania niponă nu oferă detalii tehnice despre noul prototip conceptual, însă într-un interviu Karim Habib s-a limitat la declarația că viitoarele modele hibride și electrice din gama Infiniti vor fi puternice și eficiente.
Parțial noul concept se va inspira de la prototipul electric realizat în stil retro Prototype 9, dezvăluit anul trecut la Pebble Beach, iar noul concept va fi, de asemenea, un monopost și ar putea folosi un sistem de propulsie similar – motor electric de 148 CP alimentat de la o baterie de 30 kWh. Premiera noului concept va avea loc la 23 august curent la Concursul de Eleganță de la Pebble Beach.
0
1,861
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!