KIA Rio și Sorento Prime primesc actualizări tehnice în Rusia, care vor fi disponibile și în țara noastră

KIA a prezentat actualizările tehnice pentru modelele Rio și Sorento Prime pentru piața din Federația Rusă. Modelele modernizate și-au făcut deja apariția în show-room-urile brandului din Rusia, iar mai târziu actualizările vor fi disponibile și pe modelele comercializate în Moldova.
Actualizarea lansată de compania sud-coreeană ține strict de substratul tehnic și echipamente opționale, atunci când designul exterior nu a fost supus modificărilor (cu mici excepții în cazul sedanului Rio), iar asta pentru că, de exemplu, actuala generație KIA Rio a fost lansată de curând, iar SUV-ul Sorento Prime, deși se află de ani buni pe banda de producție, a primit un facelift cu câteva luni mai devreme.
Totodată, de modernizări consistente au beneficiat în special versiunile de top a celor două modele. Sedanurile Rio și hatchback-urile Rio X-Line în echipările de top s-au ales cu un cruise-control, pe când versiunea maximă se va distinge acum de celelalte nivele de echipare cu calandrul de culoare neagră lucioasă.
SUV-ul Sorento Prime va alinta șoferii în versiunile de top cu un head-up display cu proiecție pe parbriz, preluat de la sedanul de top Quoris și liftback-ul sport Stinger. Sistemul de climatizare a devenit mai receptiv și independent – în funcție de temperatura setată pentru aerul de la interior, acesta va fi capabil să acționeze automatizat încălzirea volanului, sau încălzirea sau ventilarea scaunelor.
În urma actualizărilor, producătorul sud-coreean asigură, că modelul Rio nu va cunoaște o scumpire, însă SUV-ul Sorento Prime în versiunile de top are un preț majorat cu 40 mii ruble rusești, sau circa 550 euro, atunci când versiunile incipiente, care nu s-au ales cu modificări, și-au păstrat prețul inițial. La moment nu se cunoaște, când modelele actualizate putea fi accesate în țara noastră sau dacă vor oscila prețurile pentru SUV-ul Sorento Prime.
0
1,557
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!