Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Lexani transformă Mercedes-Benz Sprinter într-un camper spartanic performant cu capacități în offroad

21 August 2018 - 10:49
Denis Godorozea
Lexani Motorcars prezintă un pachet de tuning pentru Mercedes-Benz Sprinter de generație precedentă, dar nu un tuning cu care ne obișnuiesc alte ateliere, cu supradoză de sportivitate și agresivitate, ci unul mai special, cu sarcini mai deosebite. Proiectul a primit denumirea Lexani LM-EXTV și transformă Sprinter-ul într-un adevărat camper spartanic cu capacități sporite în offroad și aspect exterior brutal.
Potrivit cercetărilor celor de la Lexani, în ultima perioadă sporește interesul din partea clienților pentru astfel de automobile, cu capacități în offroad, capabile să ofere un confort maxim la bord pentru călătorii. Iar acestor sarcini noul LM-EXTV va face față de minune – camper-ul combină perfect funcționalitatea și luxul.
Clienții vor avea de alege între mai multe variante de nuanțe de caroserie și elemente la interior, variante de tapiserie și aranjament a mobilierului de la interior. Standard Lexani LM-EXTV este disponibil cu caroserie acoperită cu peliculă de camuflaj și jante originale din aliaj Lexani de 20 țoli. Plafonul camper-ului dispune de o baterie solară integrată, care să alimenteze acumulatoarele ce asigură funcțiunea sistemelor electronice de la interior. Partea frontală dispune de câteva elemente de iluminare adiționale integrate în bara de protecție.
La interiorul spartanic se regăsesc materiale din fibră de carbon, combinate cu tapiseria din piele și lumina ambientală decorativă. Pentru călătorii este prevăzut un compartiment frigorific, iar printre sistemele de divertisment se enumeră conexiunile Wi-Fi, Apple TV, player Alpine și ecran de 24 inch. Tot aici sunt prevăzute prize de 110 V și porturi USB de 12 V.
Substratul tehnic, cel mai probabil, a rămas neschimbat – Lexani Motorcars nu oferă detalii despre modificările produse sub capotă. Prețul nu a fost numit, însă în dependență de opționalele solicitate de clienți și echipamentul prevăzut standard, LM-EXTV va avea și un preț ăe măsură.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (17 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter