Lexus RC primește un facelift de mijloc de carieră cu actualizări inspirate de la coupe-ul de top LC

Lexus RC se alege cu un facelift de mijloc de carieră – niponii au actualizat aspectul exterior al coupe-ului compact în stilul modelului de top LC. Premiera publică va avea loc în Europa în următoarele luni. Pe lângă împrospătarea aspectului exterior, actualizările au adus îmbunătățiri la nivel de aerodinamică, iar substratul tehnic a fost modernizat, inclusiv suspensia și propulsia.
Facelift-ul nu a adus revoluție în designul coupe-ului nipon, însă în urma actualizărilor RC a primit bare de protecție și blocuri optice noi pentru partea frontală și la posterior. Luminile de tip LED de zi frontale nu mai sunt divizate de blocurile optice față, structura interioară a calandrului, dar și forma acestuia au fost revizuite – în urma modificărilor coupe-ul a primit un aspect mai fastuos. La posterior pe extremele barei de protecție spate și-au făcut loc incizii de aer funcționale de altă formă, împreună cu un nou difuzor cu terminațiile sistemului de evacuare incluse. Vor fi disponibile jante din aliaj cu design nou cu dimensiuni de până la 19 țoli.
În habitaclu pe consola centrală a apărut un ceas analogic nou și o varietate mai mare de inserții decorative, din lemn, metal și plastic. Tapiseria planșei de bord este ornamentată acum cu cusături contrastante sau de culoarea tapiseriei.
Niponii nu dezvăluie caracteristicile benzinarului turboaspirat de 2.0 litri, care până la facelift dezvolta 245 CP și 350 Nm cuplu maxim, însă au specificat, că acesta oferă un feedback mai pronunțat și operativ la acționarea pedalei acceleratorului. Suspensia a beneficia de amoritzoare noi, mai rigide, pentru îmbunătățirea stabilității, iar modificările la nivel de direcție au făcut coupe-ul nipon mai receptiv la acționarea volanului.
Debutul public al noului Lexus RC va avea loc la Salonul Auto de la Paris din luna octombrie a acestui an. La premieră vor fi făcute publice toate informațiile despre substratul tehnic actualizat, dar și devierile prețurilor. Coupe-ul va fi în continuare disponibil și în versiuni cu propulsie hibridă.
0
1,842
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!