Lister redenumește coupe-ul Thunder și anunță un nou program de tuning pentru Jaguar F-Type

Lister anunță redenumirea seriei limitate de coupe-uri Thunder în LFT-666, bazate pe modelul britanic F-Type. Redenumirea a avut loc, inclusiv, din cauza modificărilor exterioare. Lister F-Type – astfel este interpretată noua denumire abreviată a coupe-ului de performanță. Cifrele 666 indică puterea totală a coupe-ului performant de 666 CP după sistemul anglo-saxon de unități, echivalentul a 675 CP în sistemul internațional.
Din momentul debutului în luna februarie curent, Lister LFT-666 a primit mici modificări la exterior. Astfel, au fost regândite jantele de 21 inch, bara de protecție față, splitter-ul frontal și calandrul. Substratul tehnic, însă, a rămas neschimbat de atunci – coupe-ul are sub capotă unitatea V8 de 5.0 litri, care, trecută prin mâinile specialiștilor de la Lister livrează 675 CP (550 în cazul coupe-ului standard). LFT-666 este capabil să accelereze până la 97 km/h în 3.2 secunde, viteza maximă fiind limitată la 208 mph (335 km/h).

În total vor fi vândute 99 unități Lister LFT-666, fiecare cu un preț de start de 139,950 lire sterline. Schimbarea volanului pe partea stângă poate adăuga la prețul final altele între 2,000 și 12,000 lire sterline, în dependență de țara unde va fi livrat coupe-ul.
Livrările Lister LFT-666 vor începe în luna octombrie a acestui an. Pentru cei, ce nu vor reuși să achiziționeze un exemplar din seria limitată, britanicii vor oferi un program de tuning pentru coupe-ul standard Jaguar F-Type. Modificările vor include elementele exterioare și siglele identice celor de pe seria limitată, însă substratul tehnic va rămâne neatins. Coupe-urile modificate vor fi denumite LFT, fără cifrele la sufix, iar prețul pentru un asemenea pachet va constitui 9,750 lire sterline.
0
1,531
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!