Mercedes-Benz dezvăluie interiorul noului EQC - primului SUV electric de serie

Mercedes-Benz a dezvăluit o parte din interiorul viitorului său SUV electric de serie EQC. Noul teaser prezintă locul șoferului, volanul, instrumentarul de bord, sistemul multimedia și consola centrală a electrocarului. Mai devreme germanii au publicat alte două imagini de teasing, unde au dezvăluit părțile frontală și posterioară.
Astfel, primul electromobil de serie a constructorului din Stuttgart va avea un interior similar actualelor Mercedes-Benz E-Class și GLC, cu câteva elemente distinctive, inspirate de la cele mai recente premiere, precum prizele de aer a sistemului de climatizare situate pe consola centrală. Volanul pare a fi preluat de la S-Class W222 facelift, iar pe partea de sus a planșei de bord își fac loc cele două ecrane, devenite tradiționale pentru cele mai noi modele Mercedes-Benz, unul destinat instrumentarului de bord digital, cu diverse afișaje, și cel de-al doilea, destinat sistemului multimedia, ambele cu o diagonală de 10.25 inch (cel puțin, în versiunile de top).
Până la premiera oficială Mercedes-Benz EQC au rămas doar câteva zile – SUV-ul va fi prezentat la Stockholm, Suedia, la 4 septembrie curent. Germanii dezvăluie treptat designul electromobilului până la premieră, însă nu oferă detalii despre substratul tehnic. Potrivit unor informații neconfirmate, SUV-ul electric ar putea avea un substrat tehnic identic conceptului Generation EQ, prezentat cu doi ani mai devreme. Prototipul avea un sistem de propulsie format din două motoare electrice, ce livrează în total 408 CP și sunt alimentate de la un set de baterii de 70 kWh, capabile să-i ofere o autonomie de până la 500 km.
0
1,932
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!