Noua generație Jeep Wrangler primește prima ediție limitată în cariera sa

Noua generație Jeep Wrangler s-a ales cu prima ediție limitată în cariera sa – Moab Edition. Versiunea specială se bazează pe dotarea Sahara, combinând elementele exterioare și substratul tehnic cu cel al versiunii Rubicon. Anterior, predecesorii actualului Wrangler beneficiau de versiuni speciale limitate cu denumirea respectivă, iar asta pentru că Moab Edition marchează expediția safari anuală în deșertul Moab, din statul american Utah.
Pentru a spori interesul publicului pentru modelele sale, mai ales cele de nișă, precum este și offroader-ul Wrangler, producătorii recurg adesea la lansarea unor ediții speciale, iar cu cele limitate își asigură un surplus imediat de vânzări, astfel încât fanii mărcii nu ezită să-și achiziționeze un model mai unic, care să se distingă în trafic.
Jeep Wrangler Moab Edition are la bază versiunea Sahara, dar se distinge de aceasta cu elemente exterioare, precum capota, preluate de la versiunea Rubicon. Ediția limitată dispune de bare de protecție din oțel, anvelope offroad de 32 inch, blocuri optice full-LED frontale și posterioare, inscripții "Moab" pe capotă și jante din aliaj de culoare neagră de 17 țoli, preluate de la versiunea Rubicon. Multiple elemente de la exterior, printre grila interioară a calandrului, sunt executate într-o nuanță de negru lucios. Opțional Moab Edition va putea fi dotat cu praguri laterale, preluate de la versiunea Sahara.
Interiorul include pachetul de tapiserie din piele Leather Interior Group. Standard aici se regăsește sistemul de siguranță activă Safety Group, cu sistemele de monitorizare a unghiurilor oarbe și cameră de marșarier incluse, sistemul smart-key, sistemul multimedia Uconnect cu ecran tactil de 8.4 inch cu sistem de navigare inclus, sistemul audio performant Alpine cu 9 difuzoare și covorașe de cauciuc.
Producătorul nu a oferit informații despre unitățile de propulsie disponibile pentru Wrangler Moab Edition, iar asta ar însemna că ediția specială are acces la toate motorizările disponibile pentru offroader. Ediția limitată va fi disponibilă exclusiv cu tracțiune integrală. Prețurile, cât și numărul de exemplare produse vor fi anunțate mai târziu.
0
2,264
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!