Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noul BMW Z4 se dezvăluie în primele imagini oficiale în spațiul web

16 August 2018 - 14:29
Denis Godorozea
Noul roadster BMW Z4 se dezvăluie în primele imagini oficiale publicate în spațiul web. Pe primele poze roadster-ul prezintă designul lateral și posterior, inspirat de la noul coupe BMW Seria 8 și de la conceptul cu aceeași denumire, prezentat cu un an mai devreme. La interior modelul primește un bord inspirat din noul limbaj stilistic al companiei și multitudinea tehnologiilor de ultimă generație din dotarea concernului german.
Premiera publică a noului BMW Z4 va avea loc în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach, SUA. Totodată, primele imagini oficiale și informații despre noul roadster au fost publicate în web mai devreme. În imagini BMW Z4 apare în versiunea M40i care, cel mai probabil, va avea sub capotă unitatea pe benzină de 3.0 litri cu 340 CP la activ.
La exterior versiunea de serie se inspiră mult de la conceptul cu aceeași denumire, prezentat anul trecut la Salonul Auto de la Frankfurt. Totodată, nu se face lipsită influența noului limbaj stilistic lansat de noul Seria 8 Coupe, aceasta se face simțită, în special, la posterior prin forma blocurilor optice spate, dar și prin silueta laterală. Versiunea de top M40i dispune de un eleron integrat în capacul portbagajului, iar bara de protecție spate include două terminații ale sistemului de evacuare.
La interior își face loc instrumentarul digital de bord, identic celor de pe noile Seria 8 și X5, ecranul sistemului multimedia iDrive de tip tabletă și situat pe partea de sus a consolei centrale. Imaginile publicate sugerează că lista opționalelor pentru noul Z4 va include și un sistem de încărcare wireless pentru gadget-uri.
Bavarezii nu au dezvăluit informații referitoare la substratul tehnic al noului roadster. Potrivit informațiilor neconfirmate, sub capota acestuia își va face loc unitatea pe benzină de 2.0 litri cu două variante de putere – de 184 sau 252 CP. Pentru versiunile de top va fi prevăzut benzinarul turboaspirat de 3.0 litri cu 6 cilindri în linie, ce va livra circa 340 CP și se va regăsi, inclusiv, pe versiunea M40i. Alte surse sugerează că același motor ar putea livra și până la 385 CP în alte versiuni.
Detaliile oficiale vor fi dezvăluite mai aproape de premiera publică de la Pebble Beach, însă nu este exclus că germanii vor alege să dezvăluie toate datele, împreună cu o galerie foto mai amănunțită, în spațiul web cu câteva zile înainte de premieră. Rămâneți aproape, pentru a afla toate detaliile despre noul roadster german, care este și cel mai apropiat "frate" pentru noua generație Toyota Supra.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (7 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter