Opel Insignia primește un nou propulsor pe benzină și actualizări pentru sistemul multimedia

Opel suplinește gama de motorizări pentru nava amiral Insignia. Modelul german s-a ales cu un nou benzinar mai performant și actualizări pentru echipamentul de la bord, în special, o nouă generație a sistemului multimedia.
Până în prezent, gama de motorizări pe benzină Opel Insignia a fost punea la dispoziția clienților doar unitatea turboaspirată de 1.5 litri cu 160 CP, atunci când pentru versiunea de performanță GSi are sub capotă unitatea de 2.0 litri cu 260 CP la activ. Noua unitate lansată de germani este benzinarul turboaspirat de 1.6 litri, ce livrează 200 CP și 280 Nm. Noul motor se cuplează standard la cutia manuală cu 6 trepte, iar opțional clienții pot opta pentru cutia automată cu 6 trepte. Motorul va fi disponibil pentru toate cele 3 variante de caroserie: liftback-ul Grand Sport, break-ul Sports Tourer și break-ul cu capacități sporite în offroad Country Tourer.

Cu acest motor Insignia accelerează până la 100 km/h în 7.7 secunde, viteza maximă fiind limitată la 235 km/h. Pentru a se încadra în normele de poluare Euro 6d Temp, germanii au dotat benzinarul cu filtru de particule. Consumul mediu declarat în regim mixt, în dependență de cutie de viteze și caroserie, oscilează între 6.3 și 6.7 litri la 100 km, conform standardului WLTP.
Pe lângă noul motor, toate versiunile Opel Insignia primesc noul sistem multimedia. Germanii nu au relatat prea multe despre noul sistem, declarând doar, că acesta poate fi comandat cu un ecran tactil de 8 inch pe consola centrală. Sistemul promite a fi mai ergonomic și intuitiv în utilizare, aducând și noi conectivități.
0
1,757
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!