Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Operațiunile desfășurate de INP pentru depistarea și sancționarea șoferilor vitezomani continuă astăzi!

Pe parcursul zilei de ieri, 7 august 2018, inspectorii de patrulare au desfășurat operațiuni de amploare pe întreg teritoriul țării în vederea depistării și sancționării șoferilor ce încalcă regulamentul legislației rutiere. Inspectorii au activat pe toate traseele țării, cu scopul de bază de a identifica șoferii care circulă cu viteză excesivă, pentru a preveni accidentele rutiere grave, care au loc în țara noastră în cele mai multe cazuri in cauza nerespectării limitelor de viteză admisă.
Astfel, în doar o singură zi inspectorii de patrulare au documentat 957 cazuri de depășire a limitelor de viteză admisă. Din totalul șoferilor documentați pentru anumite abateri, 5 au fost depistați circulând în stare de ebrietate, pe când un șofer a fost documentat pentru conducerea mijloacelor de transport cu permis de conducere fals. INP menționează, că pe parcursul zilei de ieri a avut loc un singur accident rutier, cu participarea pietonului, pe o stradă din Chișinău.

Operațiunea va continua și astăzi, 8 august 2018, fiind desfășurată pe întreg teritoriul țării. Inspectorii vor intensifica acțiunile de depistare a șoferilor ce nu respectă limitele de viteză admisă, dar și a șoferilor care nu acordă prioritate pietonilor, dar și a pietonilor ce traversează neregulamentar strada.
0
356
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!