Peugeot a actualizat sedanul 408

Peugeot prezintă în premieră versiunea facelift a celei de-a doua generație 408. Premiera oficială va avea loc în câteva zile, iar francezii au publicat primele imagini oficiale cu sedanul revizuit în spațiul web, împreună cu un set de informații despre actualizările tehnice.
Modernizarea, în mare parte, este de ordin vizual și ține de exterioul automobilului. Cea mai consistentă modificare a avut loc la partea frontală, unde sedanul a beneficiat de o grilă a radiatorului complet revizuită, de dimensiuni simțitor mai mari decât anterior. Totodată, a fost modificată structura interioară și forma calandrului, fiind adaptată la limbajul stilistic al noilor modele. Din cauza modificării calandrului a fost nevoie de înlocuirea capotei cu una nouă, de o altă formă.
Inciziile de aer de pe bara de protecție față au fost modificate, precum și forma blocurilor optice integrate, care după facelift au rolul de lumini de întâmpinare orizontale. La posterior și-au făcut loc blocuri optice noi, realizate în conformitate cu stilul corporativ actual al mărcii franceze. Interiorul, însă, nu a fost supus modificărilor.
Francezii susțin că modificări au avut loc și la substratul tehnic, însă au ales să nu dezvăluie toate detaliile tehnice până la premiera publică. Unitățile de propulsie au rămas, însă, nemodificate. Versiunea de bază este echipată cu benzinarul aspirat natural de 1.8 litri cu 139 CP și 172 Nm la activ. Acesta, însă, ar putea fi pensionat în viitorul apropiat, iar astfel lista motorizărilor Peugeot 408 va fi compusă doar din benzinare turboaspirate prezente: de 1.2 litri, cu 136 și 230 Nm, și de 1.6 litri, cu 167 CP și 245 Nm. Motoarele turboaspirate se cuplează doar la cutia automată cu 6 trepte, iar astfel, odată cu pensionarea benzinarului aspirat natural, Peugeot 408 ar putea rămâne fără versiuni cu cutie manuală.
0
2,314
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!