Polestar oferă un nou pachet de tuning pentru sistemul de tracțiune integrală a modelelor Volvo

Divizia Polestar a celor de la Volvo, care de curând a trecut în rândul constructorilor auto, lansează un pachet de tuning mai puțin obișnuit pentru întraga gamă de modele Volvo, construite pe platformele modulare SPA și CMA și dotate cu tracțiune integrală. Pachetul de tuning va fi disponibil și în țara noastră, iar împreună cu el Volvo Moldova a pregătit prețuri extrem de atrăgătoare pentru pachetele de chip-tuning Polestar Performance Software pentru SUV-urile XC90 și XC40 de ambele generații.
Așadar, noul pachet de tuning, numit AWD Optimisation, lansat de cei de la Polestar, ține de sistemul de tracțiune integrală. În urma update-ului setat de specialiști la reprezentanțele Volvo, sistemul de tracțiune integrală va transmite o cotă mai mar de cuplu pe puntea spate, odată ce șoferul va opta pentru regimul de condus Dynamic, comparativ cu modelele cu tracțiune integrală ce nu dispun de acest update, care standard livrează o cantitate mai mare de cuplu pe puntea față.

Potrivit celor de la Polestar, în urma modificărilor mașinile Volvo vor fi capabile să ofere mai multe emoții celor din spatele volanului, îmbunătățind manevrabilitatea. Totodată, în viraje automobilele vor putea fi mai ușor controlate, iar acceleratorul va putea fi accesat mai devreme la ieșire din viraj.
Pachetul este disponibil pentru toate modelele construite pe platformele SPA și CMA (deci, întreaga gamă actualizată Volvo din seriile 90, 60 și 40), dotate cu motoare pe benzină sau motorină cu tracțiune pe toate cele patru roți. Pachetul nu va fi disponibil, însă, pentru versiunile hibride, care au inclusă tracțiunea integrală, însă dat fiind faptul că motorul electric la aceste modele este situat pe puntea spate, aceasta standard este pusă în funcție mai accentuat.
Odată cu noul AWD Optimisation, reprezentanța Volvo în Moldova anunță promoții pentru pachetele Polestar Performance Software, menit să ofere un surplus de putere în baza unui update de soft pentru unitatea de control a motorului, pentru SUV-urile XC90 și XC60 de ambele generații, dotate cu propulsoare pe motorină. Astfel, prețul promoțional constituie acum 410 euro, pe când anterior programul era estimat la 1,300 euro. Ofertele și condițiile le puteți vedea în imaginile de mai jos, iar pentru mai multă informație Volvo vă invită la showroom-ul situat pe bd. Dimitrie Cantemir 14.
0
3,514
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!