Premieră la Moscova: Renault prezintă Logan Stepway - sedanul cu capacități sporite în offroad

La Salonul Auto de la Moscova a avut loc premiera publică a sedanului cu capacități sporite în offroad – Renault Logan Stepway. Împreună cu acesta, pe piața rusească se lansează și modelele, cunoscute și în Europa, Dokker Stepway și Sandero Stepway. Sedanul, însă, rămâne a fi o ofertă exclusivă pentru piața rusească pentru moment.
Tradițional pentru această clasă de automobile, Logan Stepway s-a ales cu inserții din plastic pe tot perimetrul caroseriei, identice celor de pe Sandero Stepway, iar dacă inserțiile au o menire mai mult decorativă, decât practică, atunci garda la sol mărită este adevăratul punct forte a noului model – potrivit informațiilor distribuite de compania franceză, garda la sol a noului Logan Stepway constituie 195 mm, mai mult decât în cazul unor modele ce se vreau a fi SUV-uri!
Stepway se va situa în topul versiunilor Logan, având și un preț pe măsură, iar grație acestui fapt nu va fi lipsit de alte elemente decorative, destinate doar versiunilor de top, precum elementele cromate pe grila radiatorului și la nivel de faruri anti-ceață din bara de protecție față. Blocurile optice față standard au incluse luminile de zi de tip LED. La interior clienții vor beneficia de un sistem multimedia actualizat, cu conexiuni Apple CarPlay și Android Auto, precum și câteva nuanțe noi pentru tapiserie. Lista opționalelor este identică celei oferite pentru versiunile standard Logan.
Francezii nu au numit prețul pentru noul Logan Stepway, acesta urmând să fie anunțat mai aproape de lansarea pe piață, care va avea loc până la finalul acestui an. Presa rusească anticipează, însă, că Logan Stepway va avea un preț de circa 700 mii ruble, echivalentul a 8,780 euro, conform cursului actual, iar cu toate opționalele incluse prețul ar putea ajunge la 850 mii ruble, echivalentul a 10,660 euro. Despre termenii apariței noului Logan Stepway pe alte piețe, inclusiv cu sigla Dacia.
0
2,762
GALERIE FOTO (14 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!