Rezultatul operațiunilor desfășurate de INP în acest week-end: aproximativ 5,000 încălcări

Inspectoratul Național de Patrulare (INP) a publicat rezultatele operațiunilor desfășurate pe parcursul week-end-ului trecut. În urma verificărilor, organizate de forțele de ordine, au fost depistate circa 5,000 abateri de la regulamentul circulației rutiere, dintre care depășiri ale limitelor de viteză admisă, dar și șoferi în stare de ebrietate la volan.
La sfârșitul săptămânii trecute, INP anunța dublarea numărului de inspectori de patrulare pe drumurile publice din Republica Moldova în vederea combaterii și documentării încălcărilor comise de conducătorii auto. În perioada 3-5 august curent au fost depistate circa 5,000 încălcări, dintre care 3,800 șoferi au fost documentați pentru depășirea limitei de viteză, iar alți 78 șoferi au fost depistați circulând în stare de ebrietate la volan, dintre aceștia – 52 în stare de ebritate alcoolică avansată și 2 în stare de ebrietate narcotică.

În aceeași perioadă de timp au avut loc 24 accidente rutiere grave, soldate cu 2 persoane decedate și alte 29 traumatizate.
0
1,510
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!