SEAT Leon Cupra cu tratament de la ABT Sportsline este gata să umilească hot-hatch-urile germane
7 August 2018, 11:47
După vizita la atelierul
ABT Sportsline, SEAT Leon Cupra este gata să umilească hot-hatch-urile germane premium, precum Audi RS3 Sportback și Mercedes-AMG A 45. Deși indică un nivel de putere mai mic, modelul spaniol cu tratament
de la atelierul german
va indica caracteristici dinamice asemănătoare.

Unitatea turboaspirată pe benzină
de 2.0 litri a beneficiat de unitatea de control dezvoltată de cei de la ABT, ce a adus o creștere de 70 CP și 80 Nm, Leon Cupra ajungând să dezvolte 370 CP și 460 Nm.
Pe lângă modificările de sub capotă, Leon Cupra primește și un sistem de evacuare modificat cu sunet mai suculent. În urma modificărilor Leon Cupra va rămâne un hot-hatch cu tracțiune pe puntea față, contrar modelelor RS3 și A 45, însă cei de la ABT au identificat o soluție și pentru cei ce optează pentru un model performant cu tracțiune integrală, anunțând același program de tuning
pentru Leon ST Cupra 300.

Clienții vor putea alege dintre jantele originale ABT Sportsline cu dimensiuni cuprinse între 18 și 20 țoli, oferite în mai multe culori, contra cost adițional. Pe lângă aceasta, vor fi disponibile lumini de întâmpinare cu proiecția siglei ABT integrate, care vor ilumina la deschiderea portierelor.
Pe lângă versiunile de performanță Leon Cupra, ABT Sportsline anunță pachete de tuning similare cu instalarea unei unități de control adiționale pentru hatchback-urile și break-urile standard. Astfel, unitatea pe benzină de 1.4 litri va livra 160 CP cu tratamentul de la ABT (+38 CP), iar turbodieselul de 2.0 litri va avea la activ 210 CP (+26 CP).
PiataAuto.mdDenis Godorozea
0
2,079
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!