Saleen prezintă monstrul Sportruck XR pe baza pick-up-ului Ford F-150 Raptor

Saleen prezintă monstrul pentru aventuri extreme Sportruck XR, crea pe baza pick-up-ului uriaș Ford F-150 Raptor. Premiera americană a camionului a avut loc în luna iulie a acestui an, iar acum atelierul de tuning a dat startul comenzilor pentru Sportruck XR și a dezvăluit detalii despre substratul tehnic al modelului.
Pentru aventuri la viteze extreme în offroad, pick-up-ul a primit protecție fortificată a părții inferioare a caroseriei. Însăși modificările exterioare, precum cele la nivel de grila radiatorului și bara de protecție față au un caracter practic, ci nu vizual. Elementul de protecție din față are inclus un sistem de iluminare adițional de tip LED. Jantele de 17 inch sunt echipate cu anvelope special dedicate offroad-ului.

Saleen Sportruck XR este dotat cu suspensie de tip coilover, cu gardă la sol și rigiditate ajustabilă. Axul din față a primit sistem de frânare performant cu discuri de 35.05 cm cu două pistoane, pe când la posterior și-au făcut loc frâne cu un piston. Opțional pentru puntea față sunt oferite discuri cu ventilare și etriere cu 6 pistoane.
Standard Saleen Sportruck XR are sub capotă un benzinar aspirat natural, însă tunerii au ales să dezvăluie informații despre versiunea mai performantă a acestuia, disponibilă în versiunile de top, echipată cu compresor, ce livrează un total de 700 CP. Benzinarul de top este prevăzut pentru versiunile Black Label cu amortizoare Fox și suspensie complet modificată pentru aventuri extreme în offroad.
Saleen va comercializa Sportruck XR exclusiv în SUA. Prețurile nu au fost anunțate public la moment, însă compania a dat startul comenzilor, astfel încât clienții interesați vor putea afla toate detaliile referitor la preț și livrare la reprezentanțele Saleen. Totodată, dat fiind faptul că pick-up-urile din seria F a celor de la Ford sunt extrem de solicitate în SUA, atelierul va oferi pachete de tuning pentru o gamă mai mare de modele.
0
1,658
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!