Sedanul cu capacități sporite în offroad Renault Logan Cross a fost surprins în timpul testelor în Rusia

Pe drumurile publice din Federația Rusă a fost surprins un prototip de teste foarte curios: un sedan camuflat Renault Logan cu elemente decorative adiționale la exterior. Cel mai probabil participanții la trafic au surprins viitoarea versiune cu capacități sporite în offroad – Renault Logan Cross.

Despre apariția unui astfel de model divizia rusească Renault a comunicat în luna iunie a acestui an. Sedanul se va alătura gamei actuale de modele cu capacități sporite în afara drumurilor, compusă în prezent de Logan MCV Stepway și Sandero Stepway. Ambele modele sunt comercializate, inclusiv, în Europa, însă nu se cunoaște dacă o asemenea versiune a sedanului va ajunge și pe alte piețe, pe lângă cea din Rusia.
Renault Logan Cross (cel mai probabil noua versiune va primi această denumire) se va distinge de sedanul standard în primul rând prin elementele de protecție din plastic nevopsit de pe caroserie. Totodată versiunea Cross va dispune de o gardă la sol de 195 mm, atunci când sedanul standard are o gardă de 155 mm. Presa rusească anticipează, că Logan Cross va fi lipsit de cutia automată cu 4 rapoarte, locul căreia va fi preluat de un variator stepless sau o cutie robotizată. Unitatea de propulsie va fi, însă, identică gamei Logan/Sandero în Rusia – benzinarul aspirat natural de 1.6 litri. Bineînțeles, apariția tracțiunii integrale este exclusă din start.
Premiera Renault Logan Cross ar putea avea la Salonul Auto de la Moscova din această lună. Vânzările modelului vor începe în luna noiembrie a acestui an, împreună cu lansarea versiunii actualizate Sandero Stepway, destinate Rusiei. Logan Cross va concura pe piață cu versiunea cu capacități sporite a sedanului Lada Vesta Cross.
0
1,985
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!