Skoda KODIAQ RS e tot mai aproape de premieră! Cehii publică două imagini noi cu SUV-ul performant

Skoda a publicat noi imagini de teasing cu versiunea de performanță a celui mai mare SUV din gamă – KODIAQ RS. Noul model va debuta în câteva săptămâni cu noua siglă a diviziunii de performanță RS a cehilor. Probabil, logo-ul modificat, executat acum în culoare roșie, va fi prezent pe celelalte modele de performanță, iar potrivit producătorului, noua siglă simbolizează caracterul sportiv și puterea modelelor RS.
Skoda KODIAQ RS va dispune de un aspect exterior agresiv, cu incizii de aer generoase, eleron la posterior, jante originale de dimensiuni imense, splitter frontal și difuzor la posterior. În versiunea de performanță, SUV-ul de top al cehilor a primit modificări consistente la nivel de substrat tehnic. KODIAQ RS va avea o suspensie revizuită, rigidizată, cu o gardă la sol micșorată.

Inițial modelul de performanță va fi lansat cu unitatea bi-turbodiesel de 2.0 litri, 4 cilindri, cu o putere de 240 CP și 500 Nm cuplu maxim. Unitatea se va cupla la cutia robotizată, ce va transmite cuplul pe ambele punți. Potrivit unor informații neconfirmate, noul KODIAQ RS va fi capabil să accelereze până la 100 km/h în 6.5 secunde.
Ca parte a campaniei de promovare, Skoda KODIAQ RS s-a angajat într-o cursă pe Nurburgring, stabilind un record în clasa SUV-urilor de serie cu 7 locuri. La volanul SUV-ului de performanță a fost Sabine Schmitz, care a reușit să parcurgă un tur pe Iadul Verde în 9 minute 29.84 secunde.

Premiera publică a noului Skoda KODIAQ RS va avea loc în această toamnă la Salonul Auto de la Paris. Premiera în spațiul web ar putea avea loc mai devreme.
0
1,697
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!