Skoda Karoq capătă caracter dinamic cu noua versiune Sportline

Skoda dezvăluie noul Karoq Sportline – crossover-ul compact ceh capătă un aspect mai dinamic cu noua versiune și se alătură, astfel, SUV-ului Kodiaq, care dispune deja de o versiune cu caracter sportiv. Skoda Karoq Sportline primește elemente decorative adiționale la exterior, care să inspire sportivitate, modificări minore la interior, dar și o unitate pe benzină de top.
După ce s-a ales cu versiunea, dedicată offroad-ului, "Scout", Skoda Karoq primește o doză de sportivitate cu versiunea "Sportline". La exterior noul crossover este ornamentat cu elemente de culoare neagră, precum calandrul, capacele oglinzilor retrovizoare laterale și chenarele geamurilor laterale. Standard Skoda Karoq Sportline va fi echipat cu jante de 18 țoli, însă opțional vor fi disponibile jantele de 19 țoli, care să accentueze și mai mult caracterul dinamic al crossover-ului. Pe caroserie și-au făcut loc și siglele speciale cu denumirea versiunii.
Cei de la interior vor fi răsfățați de scaunele față de tip sport cu ajustări la nivel lombar. Standard Skoda Karoq Sportline are volan îmbrăcat în piele, plăci de oțel pe pedale și lumină ambientală decorativă de tip LED, precum și în cazul versiunii Scout. Instrumentarul de bord, disponibil opțional, dispune de afișaje noi cu înclinație sportivă.
Skoda Karoq Sportline poate avea sub capotă unitatea pe benzină TSI de 1.5 litri cu 150 CP. Va fi disponibilă și unitatea 2.0 TDI în cele două versiuni – de 150 sau 190 CP. Pentru sportivitate maximă, însă Karoq Sportline va putea fi dotat cu propulsorul 2.0 TSI cu 190 CP la activ. În variantele entry-level motoarele noii versiuni se cuplează la cutia manuală cu 6 rapoarte, însă pentru versiunile de top este prevăzută cutia automată cu 7 rapoarte. Sistemul de tracțiune integrală este, de asemenea, disponibil.

Publicul va putea face cunoștință cu noua versiune Karoq Sportline la Salonul Auto de la Paris în luna octombrie a acestui an, unde crossover-ul va fi expus alături de versiunea cu accente offroad Karoq Scout.
0
2,055
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!