Skoda Moldova organizează un eveniment inedit "Orășelul Siguranței Skoda"

Skoda Moldova anunță organizarea unui eveniment de excepție privind siguranța în trafic pentru toată familia – Orășelul Siguranței Skoda! La eveniment, unde sunt așteptați toți doritorii, oaspeții vor avea parte de programuri distractive și educaționale, unde părinții și copiii vor fi instruiți cum să circule în siguranță și să interacționeze cu ceilalți participanți pe drumurile publice, în stradă și transportul public.
Pentru adulți, Skoda Moldova va organiza instructaj interactiv privind siguranța în traficul rutier, instalarea corectă a scaunelor pentru copii și a accesoriilor pentru automobil. Cei mai mici vor fi instruiți despre cum este corect să traverseze străzile, să descopere în acțiunile modul de funcționare a centurilor de siguranță, vor putea studia airbag-urile și interiorul automobilelor de patrulare angajate în Inspectoratul Național de Patrulare, vor participa la jocuri interactive de recunoaștere a situațiilor corecte și incorecte în trafic. La intrare în Orășel cei mici se vor mai alege cu sucuri și apă pentru a se răcori, iar cei ce vor participa la instructajul interactiv vor avea parte și de alte premii.
Evenimentul va avea loc la 19 august 2018 în Piața Marii Adunări Naționale, între orele 10:00 și 15:00. Skoda Moldova invită toți doritorii cu întreaga familie în Orășelul Siguranței Skoda. Eveniment susținut de Inspectoratul Național de Patrulare.
0
1,668
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!