Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Skoda a început producția compactei Fabia facelift

Skoda a dat startul producției compactei Fabia facelift la uzina din Mlada Boleslav, Cehia. Modelul a fost prezentat oficial la Salonul Auto de la Geneva în luna martie a acestui an, a primit un design exterior retușat, echipament și opțiuni noi în lista dotărilor, dar a fost lipsită de motorizări diesel în totalitate.
Cu modernizarea Skoda Fabia a primit blocuri optice regândite la partea frontală, o altă grilă a radiatorului de dimensiuni mai mari, iar noile faruri au adus modificări minore și pentru bara de protecție față. Pentru prima dată Fabia poate fi echipată cu faruri și blocuri optice spate de tip LED.
La interior va fi disponibil sistemul multimedia Swing cu ecran tactil de 6.5 inch. Sistemul multimedia oferă conectivități Apple CarPlay și Android Auto și are inclus sistemul de navigare Amundsen, care oferă și informații despre starea traficului în regim online. Totodată, Fabia poate dispune de un sistem mai sofisticat de monitorizare a unghiurilor oarbe și sistem de monitorizare a traficului din spatele mașinii.
Fabia este disponibilă în continuare în caroseriile hatchback și break, iar clienții vor putea opta în continuare pentru versiunea specială Monte Carlo, cu dotări de top și jante speciale. Lista motorizărilor include 4 propulsoare de 1.0 litri, aspirate natural și turboaspirate, cu o putere cuprinsă între 60 și 110 CP. Facelift-ul, însă, a lipsit compacta de singura unitate pe motorină – 1.4 TDI.
0
371
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!