Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Subaru anunță recall pentru Ascent, însă nu pentru a înlătura defecte, ci pentru a distruge SUV-urile

17 August 2018 - 09:08
Denis Godorozea
Subaru anunță primul recall pentru SUV-ul de top Ascent. Niponii au depistat un defect de uzină la 293 unități Ascent, care urmează să fie returnate constructorului, însă nu pentru a înlătura defectul sau pentru lucrări de reparație, ci pentru a fi distruse, dată fiind imposibilitatea înlăturării defectului produs la primele etape de producție.
Defectele celor 293 unități Ascent țin de caroserie – lipsește sudura montanților centrali. Totodată, Subaru anunță că din totalul SUV-urilor cu defectul respectiv, doar 9 au fost vândute, celelalte fiind stocate la parcările dealerilor oficiali Subaru pe teritoriul SUA. La moment niponii au oprit vânzările modelului respectiv până la depistarea tutuor unităților cu defecte și înlăturarea acestora din vânzare. Cheltuielile vor fi suportate de compania niponă. Unitățile cu defect vor fi distruse și înlocuite cu unele noi.
Ascent este cel mai mare SUV din gama Subaru. Modelul poate adăposti la bord până la 8 persoane și este proiectat în special pentru piața americană. Sub capota Ascent își face loc unitatea turboaspirată pe benzină de 2.4 litri, cuplată la o cutie CVT, ce livrează 260 CP și 376 Nm.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter