Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Subaru lansează noua generație Legacy în 2019! Primele informații

7 August 2018 - 10:22
Denis Godorozea
Actuala generație Subaru Legacy se pregătește se pregătește de pensionare anul viitor, când locul acesteia va fi preluat de noul sedan. Pozele spion cu modelul de generație nouă camuflat nu permit analizarea minuțioasă a designului, însă sugerează că proporțiile și formele în mare parte au rămas identice generației actuală, în timp ce substratul tehnic va simți o modernizare substanțială.
Noul Legacy va primi noua platformă modulară a companiei, pe care se bazează în prezent modelele Impreza, XV și Ascent. Cu noua platformă sedanul va dispune de o greutate proprie mai mică și o caroserie rigidizată. Suspensia va fi revizuită în totalitate.
Modificări consistente vor avea loc și sub capotă. Unitatea cu 6 cilindri de 3.6 litri, care și-a făcut loc sub capota Legacy din 1999 va fi pensionată. Versiunile de bază vor prelua de la Forester benzinarul aspirat natural de 2.5 litri, cu injecție directă, 184 CP și 239 Nm la activ. Versiunile de top se vor alege cu benzinarul turboaspirat twin-scroll de 2.4 litri, preluat de la Ascent, unde acesta livrează 264 CP și 376 Nm. Ambele motoare se vor cupla la cutia CVT Lineatronic.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter