Toyota renunță la Auris! Noua generație a compactei nipone va primi denumirea Corolla

Toyota anunță oficial despre eliminarea din gama sa de modele a modelului Auris! Noua generație a hatchback-ului nipon va primi denumirea Corolla pe toate piețele din lume. Pentru prima dată informația precum că Toyota va renunța la denumirea respectivă au apărut la începutul acestui an, iar acum acest fapt a fost confirmat oficial de niponi prin intermediul unui comunicat de presă.

Totuși, decizia le-a luat niponilor ceva timp: primele informații la subiect au apărut în presa internațională cu câteva luni înaintea premierei noii compacte, iar la Geneva hatchback-ul a debutat cu denumirea Auris, pentru ca acum, la puțin timp până la lansarea oficială pe piață, niponii să vină cu un anunț oficial.
Pentru prima dată denumirea Auris și-a făcut apariția în gama niponilor în 2006 – niponii își doreau o imagine mai prestigioasă pentru hatchback-ul pe baza Corolla. În 2012 a fost lansată cea de-a doua generație Auris, pentru prima dată acesta fiind oferit și în caroserie break. Același model a fost oferit și în afara Europei, unde acesta purta denumirea Corolla. Acum, însă, cu schimbul de generații, cel mai probabil sedanul Corolla va dispune de un design (în special a părții irațională.

Detaliile le vom afla la Salonul Auto de la Paris din acest an, unde niponii vor prezenta Corolla Touring Sports, versiunea break a hatchback-ului debutat la Geneva în luna martie a acestui an. Ulterior gama va fi suplinită cu noul sedan Corolla.
0
1,959
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!