Un client din SUA s-a ales cu un defect de uzină mai puțin obișnuit la bordul Tesla Model 3

Tesla încearcă cu toate forțele să asigure cererea imensă pentru electromobilul compact Model 3 – cel mai accesibil model din gamă. Compania americană mărește producția a sedanului electric, iar în luna iulie a atins nivelul de producție planificat cu mult timp în urmă – 5,000 unități Model 3 produse săptămânal. Totodată, din cauza lipsei de experiență, probabil, modelele americane sunt adesea criticate pentru calitatea materialilor și în general a elementelor și manoperei de la interior, iar Model 3 nu este o excepție.
Un caz mai puțin obișnuit a avut loc cu un proaspăt proprietar a electromobilului american, care după livrare a observat, că nuanțele panourilor portierelor spate diferă una de cealaltă. Cel mai probabil, eroarea a avut loc din cauza grabei cu care sunt asamblate electromobilele compacte la uzina americană. Proprietarul sedanului electric cu defect de uzină a specificat, că a comandat automobilul cu habitaclul bicolor, alb-negru, iar modelul livrat a avut elemente decorative în două nuanțe pe toate portierele, cu excepția portierei spate din dreapta.

Iar nouă nu ne rămâne decât să ne întrebăm, dacă panoul portierei spate cu elemente de culoare albă ar fi ajuns să fie instalat pe un alt electromobil, cu o altă combinație de culori? :)
0
2,562
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!