(VIDEO) A reușit să prindă săgeata în zbor de la bordul unei Skoda Octavia RS
16 August 2018, 17:24
Break-ul de performanță Skoda Octavia RS s-a angajat într-o misiune imposibilă – la bordul break-ului ceh instructorul de arte marțiale Markus Haas a încercat să prindă săgeata în zbor!
Pentru a reuși performanța a fost nevoie, deci, de parteneri de încredere, care să facă posibilă reușita întregii echipe. Iar dificultățile au fost dictate de condițiile extrem de dificile a provocării. Partenerii de încredere
au fost în acest caz break-ul de performanță Skoda Octavia RS și cel din spatele volanului, care au reușit să accelereze și să mențină viteza tocmai potrivită pentru ca Markus Haas să reușească să prindă săgeata în zbor din trapa mașinii.
Săgeata lansată din arcul campioanei olimpice Laurence Baldauff are o viteză de 215 km/h, sau 60 m/s, atunci când distanța dintre arc și țintă constituie 70 metri. Misiunea campioanei a fost de a propulsa săgeata în zbor odată ce break-ul trece pe lângă ea cu viteza necesară deja atinsă.
Astfel, cel de la volanul Skoda Octavia RS și Markus Haas au avut mai puțin de o secundă la dispoziție, pentru a prinde săgeata, iar dat fiind faptul că în timpul zborului săgeata își schimbă unghiul de înclinare, cei de la bordul break-ului ceh au avut la dispoziție o distanță de doar 30 metri pentru a reuși performanța.
Amintim, că Skoda Octavia RS este propulsată de unitatea pe benzină de 2.0 litri, capabilă de 245 CP și 370 Nm, grație căreia modelul de performanță accelerează până la 100 km/h în 6.6 secunde.
Mai jos vă invităm să urmăriți experimentul executat de echipa Skoda.
PiataAuto.mdDenis Godorozea
0
1,902
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!