(VIDEO) Accident teribil în capitală în această noapte! Șoferul circula cu 140 km/h pe bd. Ștefan cel Mare si Sfânt

23 August 2018, 10:08
Denis Godorozea via Publika.md
Accident teribil a avut loc în această noapte în centrul capitalei. Un șofer în vârstă de 46 ani se deplasa cu viteză excesivă și într-un moment dat s-a ciocnit violent cu un troleibuz de pe linia 21 la intersecția străzilor Ștefan cel Mare și Sfânt și Mihai Viteazul. Din fericire, în urma accidentului nu a decedat nici o persoană, însă șoferul automobilului Hyundai Coupe și pasagerul acestuia au fost transportați la spital cu diverse traumatisme. Nici unul dintre pasagerii troleibuzului nu au avut de suferit.
Momentul impactului a fost surprins de un martor ocular și camerele de supraveghere din intersecția respectivă (Atenție! Imaginile video de mai jos Vă pot afecta emoțional!). În momentul impactului, acul vitezometrului s-a oprit în drept cu viteza de 140 km/h și, ținând cont de faptul, că pentru a evita impactul șoferul coupe-ului a frânat brusc, viteza cu care acesta se deplasa pe bulevard ar putea fi una și mai mare.
După impact, pietonii și șoferii din preajmă s-au grăbit să acorde primul ajutor celor vătămați și au încercat să scoată victimele din fiarele automobilului. De menționat, că în asemenea cazuri, categoric nu este recomandat să scoatem de sine stătător victimele din automobil, cu excepția cazurilor când acesta a luat foc, iar asta pentru că persistă riscul de a provoca alte traumatisme sau hemoragie internă din cauza fracturilor. Astfel, se recomandă acordarea primului ajutor, oprirea hemoragiei chiar la bordul automobilului, până la sosirea echipei specializate de descărcerare și a asistenței medicale urgente.
Poliția cercetează circumstanțele producerii accidentului. Martorii ce au surprins accidentul au relatat, că până la impact, automobilul implicat în accident a fost angajat într-o cursă ilegală cu alte două automobile pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt.
0
3,004
GALERIE VIDEO (3 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!