Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Audi dezvăluie date oficiale despre SUV-ul electric e-tron

8 August 2018 - 17:28
Denis Godorozea
Audi continuă campania de promovare a primului său model electric de serie – e-tron. Astăzi germanii au publicat un set de imagini și informații noi despre SUV-ul electric, au relatat despre substratul tehnic și au demonstrat pe Pikes Peak posibilitățile sistemului de recuperare a energiei electrice.
Prototipurile Audi e-tron au ajuns pe tărâmul american, acolo unde în câteva săptămâni va avea loc premiera oficială a electromobilului. În prezent germanii sunt antrenați în testele finale și prezentarea posibilităților SUV-ului electric pe traseul renumit Pikes Peak. În timpul testelor, coborând pe serpentinele cu o lungime totală de 31 km, sistemul de recuperare a reușit să stocheze energie suficientă pentru parcurgerea unei distanțe aproape identice celei parcurse. Totodată, ingineri iau dezvăluit, că electromobilul de serie va pune la dispoziția șoferului trei regimuri de recuperare a energiei: din frânare, din coasting automat și coasting manual cu ajutorul padelelor din spatele volanului.
Audi e-tron va fi propulsat de două motoare electrice cu o putere totală de 355 CP și 561 Nm în regim normal. Odată selectat regimul "Sport", SUV-ul electric va beneficia de o putere adițională, astfel încât puterea maximă va constitui 402 CP și 664 Nm pentru un termen de maxim 8 secunde. În regim "Sport" e-tron este capabil să accelereze până la 100 km/h în mai puțin de 6 secunde, pe când viteza maximă, indiferent de regimul selectat, constituie 200 km/h. Conform standardului WLTP Audi e-tron va putea parcurge până la 400 km cu "un singur plin".
Premiera oficială Audi e-tron va avea loc la un eveniment special din orașul american San-Francisco, acolo unde își au sediile majoritatea marilor companii IT, la data de 17 septembrie curent. Anterior germanii prezentau habitaclul noului SUV electric, iar printre cele mai noi tehnologii la bord, care vor ajunge pe un model de serie Audi pentru prima dată, se enumeră camerele de luat vederi laterale, care înlocuiesc (opțional) oglinzile retrovizoare, imaginile captate de care sunt afișate pe panourile portierelor față.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (47 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter