(VIDEO) BMW Seria 5 devine protagonistul serialului Amazon "Tom Clancy’s Jack Ryan"

BMW Seria 5 devine automobilul de companie a protagonistului serialului "Tom Clancy’s Jack Ryan", ce urmează să fie lansat pe Amazon. Pe lângă sedan, în serial vor fi prezente modele bavareze precum X5, X6 și 2002.
Ca parte a campaniei de promovare a modelelor sale, BMW participă activ în ultimii ani la producția peliculelor pentru marele ecrane și serialelor. Cel mai recent proiect în care și-a făcut apariția sedanul de performanță BMW M5 a fost pelicula Misiunea: Imposibilă – Fallout "Declinul", unde protagonistul interpretat de Tom Cruise s-a antrenat în diverse aventuri la volanul sedanului de performanță M5 și a motocicletei R nineT Scrambler.
În noile aventuri ale lui Jack Ryan protagonistul va fi acompaniat de mai multe modele bavareze, printre care Seria 5 Sedan, X5, X6 și coupe-ul clasic 2002.

Protagonistul Jack Ryan este un analist CIA, care se avântă în urmărirea teroriștilor din Europa și Orientul Mijlociu pentru a preveni atentatele împotriva SUA.
Personajul creat de Tom Clancy va fi interpretat de actorul John Krasinski. Fanii mărcii bavareze vor putea admira automobilele preferate în acțiune in 31 august pe platforma de streaming video Prime Video, ceea ce înseamnă că toate episoadele vor fi disponibile pentru vizionare în aceeași zi.
0
1,979
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!