(VIDEO) BMW a publicat un teaser video ce surprinde etapele finale de teste a noului X7

Bavarezii au publicat un teaser video cu noul SUV de top din gamă – BMW X7. În imaginile prezentate BMW dezvăluie condițiile extreme în care este testat noul model, însă cel din urmă apare în imagini cu caroseria camuflată. Premiera publică a noului BMW X7 va avea loc la sfârșitul acestui an, deși nu este exclusă posibilitatea prezentării acestuia în spațiul web ceva mai devreme.
Pentru a fi adaptat condițiile de ger extrem, BMW X7 a fost testat în Arjeplog, nordul Suediei, pentru ca ulterior să fie supus căldurilor maxime în Africa e Sud. Caracteristicile dinamice au fost testate pe serpentine montane, în orașele mari, dar nu au lipsit nici testele de offroad.
BMW X7 a fost dezvoltat pe platforma comună cu noul BMW X5, care ulterior va fi împrumutată și de SUV-ul coupe X6 de generație nouă. Cel mai probabil, X7 va prelua și motorizările noului X5, cu mici ajustări. SUV-ul de top va fi produs la uzina germanilor din Spartanburg, SUA, unde în prezent sunt produse mai toate modelele din seria X, cu excepția compactelor X1 și X2. Primele exemplare BMW X7 au fost produse la uzina respectivă la sfârșitul anului trecut, acestea au și fost lansate în seria de teste extreme.
Premiera publică a noului BMW X7, rivalul lui Mercedes-Benz GLS, va avea loc la sfârșitul lunii noiembrie din acest an la Salonul Auto de la Los-Angeles.
0
1,528
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!