Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Ford Ranger Raptor se lansează în Europa

22 August 2018 - 11:11
Denis Godorozea
Ford a pregătit o surpriză pentru clienții săi din Europa – pe Bătrânul Continent se lansează pick-up-ul Ranger Raptor. Aceasta este cea mai performantă și capabilă versiune a pick-up-ului american. Astfel, lansat inițial doar pe piața australiană cu volan pe partea dreaptă, Ford Ranger Raptor devine pentru prima dată disponibil cu volan pe partea stângă. Să vedem, deci, cu ce noutăți vine Raptor în Europa.
Ford Ranger Raptor este cea mai performantă și capabilă versiune a pick-up-ului american, care se distinge și printr-un design exterior brutal, dar și capacitățile sale în offroad. La partea frontală Ranger Raptor dispune de un alt calandru și o altă bară de protecție cu multe suprafețe nevopsite. Pe lateral Raptor diferă de alte versiuni prin prezența elementelor decorative menite să mărească arcurile și inscripțiile distinctive cu denumirea versiunii.
La interior pasagerii scaunelor față vor fi răsfățați de scaune cu suport lateral mai bine profilat. Volanul sport este "îmbrăcat" în piele perforată și dispune de padele pentru schimbarea manuală a vitezelor. Standard pentru Ford Ranger Raptor este prevăzut sistemul multimedia Sync 3 cu ecran tactil de 8 inch.
Din punct de vedere al substratului tehnic, Raptor-ul destinat Europei este identic celui comercializat în Australia. Sub capota pick-up-ului s-a situat unitatea bi-turbodiesel 2.0 EcoBlue, capabilă să livreze 213 CP și 500 Nm. Motorul se cuplează la cutia automată cu 9 rapoarte, ce transmite cuplul pe ambele punți. Suspensia versiunii performante are incluse amortizoare Fox, capabile să asigure un confort suprem pe traseu și să facă față provocărilor din offroad.
Startul vânzărilor Ford Ranger Raptor în Europa este planificat pentru anul viitor. Mai aproape de lansare constructorul va dezvălui toate caracteristicile tehnice și prețurile pentru noul model.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (27 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter