(VIDEO) Premieră: noile coupe și decapotabila Shelby GT

Americanii prezintă versiunile actualizate a coupe-ului și decapotabilei Shelby GT. Dezvoltate pe baza Mustang GT, modelele actualizate au primit un exterior cu elemente decorative și aerodinamice originale, și o prezență mai agresivă.
Modelele din seria Shelby GT au primit bare de protecție față cu incizii de aer mai mari, incizii de aer pe capotă, eleron la posterior și jante din aliaj de 20 inch. Pe lateral modelele se vor distinge prin dungile decorative, de nuanță similară celor de pe capotă, plafon și portbagaj, cu aplicarea denumirii versiunilor "Shelby GT".
Substratul tehnic a primit modificări consistente. Suspensiile Shelby GT au incluse amortizoare și arcuri livrate de Ford Performance, iar sunetul agresiv al sistemului de evacuare va fi asigurat de sistemul livrat de Borla. Sub capota Shelby GT s-a situat benzinarul V8 de 5.0 litri, ce a primit un surplus de putere grație modificărilor executate de inginerii Ford și noului sistem de evacuare. Potrivit unor informații neconfirmate la moment, după actualizare coupe-urile și decapotabilele Shelby GT vor duspune de 480 CP, însă pentru clienții mai pretențioși va fi oferită o versiune mai performantă, dezvoltată de Ford Performance, cu circa 700 CP la activ.
Precum și Mustang GT, noile Shelby GT vor putea livrate în versiunea GT-H contra sumei de 5,000 dolari americani. Aceasta include sisteme de iluminare decorativă integrate în pragurile laterale vizibile la deschiderea portierelor, și combinații exclusive de nuanțe negru-auriu sau alb-auriu pentru caroserie. Versiunea include și suspensie dezvoltată de Ford Performance.
Prețurile pentru Shelby GT vor începe de la 61,345 dolari americani. Coupe-urile și decapotabilele vor fi disponibile pentru achiziționare și în afara SUA, pe piețele unde în prezent sunt comercializate versiunile standard Ford Mustang.
0
1,984
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!