Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

(VIDEO) Misiune îndeplinită: Honda Civic Type R a stabilit recorduri în clasă pe 5 trasee din Europa

Honda Racing a finalizat proiectul "Type R Challenge 2018" cu stabilirea unui nou record în clasa hatchback-urilor de performanță cu tracțiune pe puntea față pe circuitul de curse Hungaroring. Provocarea inițiată de niponi a fost de a stabili recorduri similare în clasă pe 5 trasee de curse cu renume din Europa, iar cu noul record Honda Civic Type R și-a îndeplinit misiunea pe Bătrânul Continent.
Hot-hatch-ul nipon a fost condus de fostul campion Formula 1 Jenson Button. Traseul Hungaroring din Ungaria a fost parcurs de Honda Civic Type R în 2 minute 10.19 secunde, modelul nipon devenind cel mai rapid hatchback de serie cu tracțiune pe puntea față din clasă pe traseul respectiv. De menționat, că recordul anterior stabilit în această clasă aparținea generației precedente Honda Civic Type R, care a devenit cel mai rapid model pe Hungaroring în 2016. Totodată, pilotul Jenson Button a obținut prima sa victorie din Formula 1 pe același traseu alături de compania niponă.
Prima cursă din cadrul proiectului "Type R Challenge 2018" a avut loc pe circuitul Magny Cours. Ulterioarele trasee parcurse de hot-hatch-ul nipon au fost Spa-Francorchamps, Silverstone și Estoril, și toate acestea au fost cucerite de Civic Type R – o superbă campanie de promovare a modelului de performanță nipon!
0
373
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
TESTE DRIVE DE CARE AŢI PUTEA FI INTERESAT
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!