(VIDEO) Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid a stabilit recorduri în clasă pe 6 circuite

Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid a devenit cel mai rapid model premium cu 4 uși și propulsie hibridă pe 6 circuite omologate FIA. Panamera a devenit cel mai rapid model cu propulsie hibridă în clasă pe traseele Bahrain, Yas Marina, Kyalami, Buddh, Dubai Autodrome și Losail. Misiunea celor de la Porsche a fost de a promova noua generație Panamera prin caracteristicile sale dinamice, iar cel mai bun indicator al sportivității este, bineînțeles, reușita acestuia pe circuitele de curse.
Primul în lista germanilor a fost Circuitul Internațional Bahrain, unde se desfășoară una din etapele Campionatului Mondial de Anduranță. Traseul cu o lungime de 5.41 km, ce include 14 viraje, a fost parcurs de versiunea hibridă Panamera în 2 minute 18.96 secunde. Următorul circuit cucerit de modelul german a fost Yas Marina din Emiratele Arabe Unite. Pentru a parcurge un tur cu 21 viraje și o porțiune dreaptă extrem de lungă Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid a avut nevoie de 2 minute 31.79 secunde. Circuitul Kyalami din Africa de Sud a fost cucerit de hibridul de top Panamera în doar 1 minute 59.80 secunde.
A urmat circuitul din Buddh, India, cu o lungime de 5.13 km, parcurs de modelul german în 2 minute 12.56 secunde. Pe circuitul Dubai Autodrome, din Emiratele Arabe Unite, germanii s-au distins cu un timp de 2 minute 19.15 secunde, iar ultimul în listă a fost circuitul Losail, Qatar, care a fost cucerit de Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid în 2 minute 24.12 secunde. Mai jos puteți urmări performanțele realizate de modelul hibrid german în 3 secvențe video, realizate de Porsche.
Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid este propulsată de unitatea pe benzină V8 biturbo de 4.0 litri și un motor electric. Puterea totală a modelului de top hibrid atinge 680 CP și 850 Nm. Cu acest tandem, Panamera poate accelera până la 100 km/h în 3.4 secunde, atunci când accelerația până la 200 km/h are loc în 8.5 secunde, iar viteza maximă constituie 310 km/h.
0
1,653
GALERIE VIDEO (3 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!