Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Volkswagen a prezentat casa pe patru roți pentru călătorii cu întreaga familie - Crafter Grand California

Volkswagen prezintă în premieră monovolumul pentru călătorii cu întreaga familie – Crafter Grand California. Premiera a avut loc la expoziția Caravan Salon din orașul german Dusseldorf, acolo unde cu un an mai devreme a debutat varianta conceptuală Crafter Grand California.
În lungime casa pe patru roți atinge 6 m, atunci când ampatamentul constituie 3.6 m. La interior pasagerii vor dispune de un spațiu în înălțime de 2.2 m. În spatele scaunelor față, care pot fi întoarse orizontal la un unghi de până la 180 grade a fost amplasată o zonă de prânz cu o masă integrată, urmată de o baie compactă de un metru pătrat. Pentru eficiență maximă și comoditate în exploatare, lumina ambientală din compartimentul de living este acționată automat prin intermediul senzorilor de mișcare.
Urmează secțiunea "burcătărie", care include un aragaz, chiuvetă, combină frigorifică cu un volum de 70 litri și compartimente pentru depozitarea obiectelor personale sau de uz casnic. În partea inferioară a livingului și-a făcut loc un pat suficient de mare pentru a adăposti două persoane, iar în cazul în care la bord vor călători mai mulți pasageri, Volkswagen oferă opțional amenajarea celui de-al doilea nivel, deasupra plafonului, cu un pat adițional pentru două persoane. În această versiune înălțimea monovolumului va atinge aproape 3 m.
Lista opționalelor include accesorii precum sistem de încălzire, fixatoare pentru biciclete și obiecte adiționale pentru camping. Volkswagen nu dezvăluie date despre unitățile de propulsie disponibile pentru noul Crafter Grand California, însă cel mai probabil acesta este identic celui, cu care a debutat anterior conceptul – unitatea 2.0 TDI cu 177 CP la activ. Precum și conceptul, versiunea de serie ar putea beneficia de suspensie pneumatică.
0
427
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!