Volkswagen introduce un nou propulsor turbodiesel incipient pentru crossover-ul T-Roc

Din momentul lansării Volkswagen T-Roc a fost oferit cu o singură motorizare diesel – unitatea 2.0 TDI cu 150 CP la activ. De acum, însă, crossover-ul german va fi disponibil cu unitatea incipientă 1.6 TDI, care promite un preț mai accesibil, pentru cei, ce optează pentru un T-Roc cu propulsor pe motorină.
Noua versiune incipientă turbodiesel 1.6 TDI are la activ 115 CP. Motorul poate fi accesat în nivelele de echipare Base și Design, și este prevăzut doar în tandem cu cutia manuală cu 6 trepte, ce transmite cuplul exclusiv pe puntea față. Cei ce-și vor dori un T-Roc cu tracțiune integrală vor opta pentru unitatea 2.0 TDI.

Propulsorul 1.6 TDI este unul nou în concernul Volkswagen, însă și-a făcut apariția sub capotele mai multor modele din gamă – turbodieselul corespunde standardelor de emisii WLTP. Potrivit informațiilor oficiale, distribuite de Volkswagen, cu noul propulsor T-Roc va indica un consum mediu în regim mixt de 4.4 litri de motorină, atunci când emisiile de CO2 nu vor depăși nivelul de 115 g/km.
Prețul de start pentru Volkswagen T-Roc 1.6 TDI în echiparea Base pornește de la 19,500 euro. Contra acestei sume, clienții se vor alege cu un crossover bine echipat, ce va include un sistem de aer condiționat, lumini de zi de tip LED frontale și la posterior, precum și sistem de frânare de urgență cu detectarea pietonilor.
0
1,624
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!