Acura prezintă noul sedan ILX facelift cu design modificat şi echipament modernizat la bord

Divizia premium a celor de la Honda a prezentat sedanul actualizat Acura ILX facelift. Modelul compact nipon a primit un aspect exterior revizuit, echipamente modernizare la bord şi o listă suplinită de opționale.
La partea frontală Acura ILX a beneficiat de o grilă a radiatorului absolut nouă, cu o siglă imensă, precum şi pe cele mai noi modele din gama actualizată a brandului nipon. Blocurile optice şi-au schimbat forma iar versiunile de top se vor alege cu sistemul de iluminare Acura Jewel Eye, cu câte 7 elemente de iluminare LED. Pentru partea posterioară sunt prevăzute blocuri optice şi o bară de protecţie noi. Versiunile A-Spec vor dispune de un difuzor integrat în bara de protecţie şi un eleron de dimensiuni mici pe capacul portbagajului.
La interior pasagerii vor fi răsfăţaţi de scaune noi cu suport lateral mai profilat şi un număr mai mare de direcţii de ajustare. Planşa de bord poate fi ornamentată cu inserţii noi de culoare gri, iar butonul "Start/Stop" şi-a schimbat forma şi amplasarea. Sistemul multimedia a fost actualizat şi a primit o interfaţă mai intuitivă, devenind, totodată, mai receptiv la comenzile tactile.
Sedanurile Acura ILX vor include în dotările incipiente sistemul complex de siguranţă activă AcuraWatch, ce include sistemul de prevenire a impacturilor frontale, cruise-control adaptiv şi sistem de menţinere a benzii de circulaţie.
Inginerii nu au intervenit, însă, la substratul tehnic şi unitatea de propulsie – ILX în continuare va fi oferit cu benzinarul aspirat natural de 2.4 litri, cu 204 CP la activ, cuplat standard la cutia robotizată cu 8 rapoarte. Vânzările versiunii actualizate în SUA vor demara în luna octombrie a acestui an.
0
2,135
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!