Au fost publicate primele imagini cu noul hatchback KIA Cerato (K3) în versiunea GT

În spaţiul web au fost publicate primele imagini cu noul hatchback KIA Cerato în versiunea GT. Modelul din imagini este destinat pieţei sud-coreene şi poartă denumirea K3, însă partea frontală identică sugerează, că astfel vor arăta versiunile hatchback GT a modelelor Ceed/Cerato de generaţie nouă, destinate celorlalte pieţe, precum cea europeană.
Potrivit informaţiilor distribuite de presa sud-coreeană, de o versiune GT va beneficia sedanul Cerato, lansat pe piaţa americană cu aproximativ un an mai devreme, dar şi modelul Ceed, comercializat în Europa. Cel mai probabil, versiunile GT vor avea sub capotă propulsoarele de top, disponibile şi pentru modelele standarde, fără actualizări dedicate la nivel de substrat tehnic, deci, însă GT va oferi un nivel de personalizare cu kit aspect exterior mai agresiv, pentru clienţii ce-şi doresc un model mai special, dar nu optează pentru surplus de putere sub capotă.

Exteriorul KIA K3 GT este condimentat de accente contrastante de culoare roşie pe calandru, jante din aliaj cu design original de 18 ţoli, bare de protecţie modificate şi două terminaţii a sistemului de evacuare integrate în bara de protecţie spate. Printre modificările mai consistente se enumeră blocurile optice spate uşor revizuite, care nu sunt "unite" între ele cu elementul LED orizontal de pe haion.
Sub capota KIA K3 GT s-a situat benzinarul turboaspirat 1.6 T-GDI, cu 4 cilindri şi 204 CP la activ. Motorul se cuplează la cutia robotizată cu 7 rapoarte, cunoscută după modelele actuale din gama Hyundai/KIA. De menţionat, că pe piaţa internă a Coreei de Sud sedanul Cerato nu va folosi această unitate, ci va fi oferit în exclusivitate cu benzinarul aspirat natural de 1.6 litri, cu 123 CP la activ.

Startul vânzărilor K3 GT pe piaţa locală va fi dat în luna octombrie a acestui an, preţurile urmând să fie dezvăluite mai aproape de debutul pe piaţă.
0
1,532
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!