Automobili Amos prezintă interpretarea modernă a hatchback-ului legendar Lancia Delta Integrale

Automobili Amos prezintă hatchback-ul legendar Lancia Delta Integrale în interpretarea sa modernă! Inginerii și-au dorit să păstreze aspectul clasic al modelului relansat, însă micile modificări la nivel de design au fost inevitabile. Totuși, automobilul clasic va putea fi uşor recunoscut de fani în noua sa interpretare, ce a primit denumirea Lancia Delta Integrale Futurista.
Compania Automobili Amos a fost fondată de pilotul de curse şi colecționarul Eugenio Amos. Premiera publică a legendei reînviate va avea loc la expoziția Grand Basel din Elveția, între 6 şi 9 septembrie, iar până atunci entuziaștii au publicat primele imagini cu interpretarea modernă a modelului clasic.
Noua Lancia Delta Integrale Futurista va fi comercializată, cel puțin prima perioadă, doar în versiunea cu 3 uși. Modelul are la bază versiunea Delta Integrale 16V, însă este inspirat de la versiunea Evoluzione. Producătorul nu oferă detalii despre substratul tehnic, dar a precizat că modelele se vor alege cu caroserii noi și suspensii modificate. În urma modificărilor, producătorul anticipează că noua Delta Integrale Futurista va fi mai manevrabilă şi provocatoare, comparativ cu modelul original.
Panourile caroseriei de la partea frontală sunt executate din fibră de carbon şi tot aici îşi fac loc blocuri optice moderne, cel mai probabil de tip LED, care păstrează aspectul exterior al pieselor originale. Habitaclul este realizat după aspectul versiunii Delta S4, cu accente sport. Nuanța caroseriei Verde Brizio a fost elaborată special pentru modelul relansat şi a fost denumită în cinstea comunei Brizio din Italia, unde tânărul Eugenio Amos își încerca ori forțele în șofat. Siglele noului model sunt produse de compania, care producea primele embleme pentru Ferrari.
Producția se va desfășura în regiunea Piemont, Italia, unde sunt concentrați cei mai mulți dintre furnizorii de piese pentru Automobili Amos. În total vor fi produse doar 15 unități Lancia Delta Integrale Futurista, prețul urmând să fie numit mai târziu.
0
2,272
GALERIE FOTO (16 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!