Autorităţile din Frankfurt vor impune noi interdicții de circulație pentru mașinile pe benzină și motorină

Autoritățile orașului german Frankfurt vor impune restricții de circulație automobilelor cu propulsoare pe benzină și motorină din luna februarie 2019, conform deciziei Curții Administrative Federale din Leipzig. Scopul interdicției este de a reduce poluarea în oraș, fiind interzis accesul pe străzile centrale mașinilor dotate cu propulsoare pe benzină și motorină mai vechi.

Așadar, începând cu luna februarie a anului viitor, în centrul orașului Frankfurt nu vor mai avea acces automobilele echipate cu propulsoare pe motorină, ce se conformează standardului de poluare Euro 4 și mai vechi, iar în rândul automobilelor cu propulsoare pe benzină va fi interzis accesul modelelor, ce se conformează standardelor de poluare Euro 2 și mai vechi.
După decizia istorică, luată de Curtea Administrativă Federală din Leipzig, Germania, privind restricționarea circulației pentru automobilele poluante în orașele germane, decizii care pot fi luate de autoritățile regionale fără un acord special din partea puterii centrale, mai multe orașe au impus interdicții de circulație anumitor categorii de automobile. Primul asemenea oraș a fost Hamburg, iar peste 5 luni asemenea restricții vor fi impuse și în Frankfurt, pentru ca ulterior, din luna septembrie 2019, restricții similare să fie impuse automobilelor cu motoare diesel Euro 5.
0
3,436
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!