BMW a început preluarea comenzilor pentru SUV-ul electric iX3, deși acesta încă nu a fost prezentat

BMW a dat startul comenzilor pentru viitorul SUV complet electric BMW iX3. Deocamdată, doar clienţii din Norvegia pot rezerva un SUV electric din gama producătorului bavarez, prin plată în avans, iar asta chiar versiunea de serie a acestuia nu a fost dezvăluită încă, iar producţia de serie va începe nu mai devreme de 2020!
Prototipul viitorului SUV electric de serie a fost prezentat mai devreme în acest an – conceptul iX3 a prefaţat designul exterior al noului model, care nu prea mult diferă de cel al SUV-ului X3, pe baza căruia aşi fost dezvoltat electromobilul. Electromobilul se distinge prin detalii, precum lipsa grilelor radiatorului şi designul barelor de protecţie, dar are un aspect exterior general familiar.
Anterior a fost anunţat, că noul BMW iX3 va fi produs la uzina bavarezilor din China, de unde ulterior va fi exportat şi pe alte pieţe, inclusiv cea europeană. Producţia va începe pe parcursul anului 2020, însă asta nu împiedică compania să deschidă comenzile pentru SUV-ul electric, iar Norvegia, ca prima ţară unde clienţii pot depune un avans pentru viitorul model, a fost aleasă graţie cererii sporite pentru vehiculele electrice din partea clienţilor. De altfel, clienţii norvegieni au fost şi primii care au beneficiat de posibilitatea de a comanda un Audi e-tron sau un Mercedes-Benz EQC, care marchează premierele în această lună.
Pentru comanda prealabilă a noului SUV electric, clienţiidin Norvegia vor avea să depună un avans în mărime de 1,800 dolari, indiferent de versiunea ulterior aleasă, iar asta chiar dacă preţul pentru viitorul electromobil nu a fost încă dezvăluit.
0
1,487
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!