Călătorie de vis în Cehia: astăzi va fi ales câştigătorul marelui premiu Skoda Moldova

Astăzi va avea loc marea extragere pentru o călătorie în Cehia în cadrul promoției organizate de Skoda Moldova: în perioada 1 iulie – 31 august 2018 toți clienții, ce au achiziționat un automobil nou Skoda au primit posibilitatea de a participa la extragere, marele premiul al căreia fiind o călătorie pentru două persoane în Cehia!
Câștigătorii se vor alege cu o călătorie de vis pentru două persoane în Cehia, în perioada 14 – 16 septembrie 2018. Premiul include bilete de avion tur-retur (Chișinău-Praga-Chișinău), cu escală, transport gratuit până la Aeroportul Național Chișinău, transport gratuit de la aeroportul din Praga, excursie la uzina, muzeul și linia de asamblare Skoda, dar și timp liber pentru explorarea celor mai frumoase locuri din capitala cehă. Pe lângă marele premiu, Skoda Moldova va extrage diverse cadouri pentru clienții săi, precum suvenire și accesorii Skoda.
Extragerea va avea loc astăzi, 6 septembrie 2018 în showroom-ul Skoda situat pe str. Calea Orheiului 111/6, Chișinău, începând cu ora 16:00. Pe lângă participanți, Skoda Moldova invită toți doritorii la evenimentul organizat. Redacția PiataAuto.md va transmite evenimentul LIVE pe pagina noastră de Facebook.
0
1,881
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!